Ontwerp uw

Slagring met vingerafdruk 3020-VA

Slagring met vingerafdruk 3020-VA

Vanaf € 243,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3020-VA

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: max, 2mb, jpg

Slagring met een vingerafdruk en/of askamer, keuze tussen lichte of een zware versie

Ontdek onze unieke collectie van twee kleuren slagringen, voorzien van een persoonlijke touch met een vingerafdruk en/ of een verborgen askamer. Maak jouw keuze uit onze lichte en zwaardere versies en ontwerp de perfecte ring door te kiezen uit verschillende edelmetalen. Creëer een betekenisvol sieraad dat jouw unieke verhaal vertelt en koester de dierbare herinneringen.

AsKamer: De ring is uitgerust met een discrete askamer die subtiel aan de binnenkant van de ring is verwerkt. Hierin kun je een symbolische hoeveelheid as, van een geliefde plaatsen. Dit creëert een kostbaar aandenken en een blijvende verbinding met degene die je dierbaar is.

Vingerafdruk: De buitenkant van de ring is voorzien van een gedetailleerde vingerafdruk van je keuze. Of het nu van jezelf is of van iemand van wie je houdt, deze persoonlijke touch maakt de ring echt uniek en speciaal.

Ontwerpmodule: Met onze gebruiksvriendelijke ontwerpmodule kun je jouw slagring aanpassen aan je persoonlijke stijl en voorkeur. Kies uit een scala aan edelmetalen, waaronder 18 karaats goud, sterling zilver en platina. Daarnaast kun je ook de gewenste ringdikte selecteren om een lichtere of zwaardere versie te creëren die perfect bij je past.

Om onze toewijding aan kwaliteit te benadrukken, ontvangt u bij ieder product dat u bij ons aanschaft een officieel certificaat van echtheid. Dit certificaat garandeert dat het product authentiek is en voldoet aan onze hoge standaarden.

Details

Materiaal ringen 9, 14, 18krt Goud, Platinum of zilver
Stijl ring Lichte of zware vingerafdrukring
Kop maat ± 7.5 mm
As compartiment