Ontwerp uw

Hart hars zegel ring 3101-HA-14.5X14.5

Hart hars zegel ring 3101-HA-14.5X14.5

Vanaf € 314,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3101-HA-14.5X14.5

Hart zegelring met hars

De Hart 3101-HA-14.5X14.5 zegelring is een emotioneel en persoonlijk aandenken aan een dierbare die is overleden. Deze ring is ontworpen om de as van de overledene op een subtiele en respectvolle manier te bewaren. De ring is gemaakt van hoogwaardig goud, zilver of platina, en de hars is van uitstekende kwaliteit om ervoor te zorgen dat de ring lang meegaat.

De ring is verkrijgbaar in verschillende kleuren en effecten, waardoor u de mogelijkheid heeft om de ring te personaliseren en aan te passen aan uw eigen smaak en voorkeur. Het opaak effect geeft een solide en ondoorzichtige uitstraling, terwijl het transparante effect een meer doorschijnende en glanzende look geeft. Beide effecten zijn prachtig en zorgen voor een unieke uitstraling van de ring.

Het meest bijzondere aspect van deze herdenkingsring is dat het een verborgen askamer heeft, waarin de as van de overledene wordt bewaard. Dit zorgt voor een zeer persoonlijke en intieme manier om uw dierbare te herinneren en te eren. De ring kan elke dag gedragen worden en zal dienen als een symbool van uw liefde en verbondenheid met uw geliefde die er niet meer is.

Kortom, de Hart 3101-HA-14.5X14.5 herdenking ring is een prachtig en betekenisvol aandenken aan uw dierbare die is overleden. Het biedt een tastbare manier om hun herinnering levend te houden en dient als een symbool van uw liefde en verbondenheid met hen.

Details
Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platina of zilver
Hars kleur Verschillende kleuren
Stijl ring Hart zegelring
Kop maat ± 14.5 X 14.5 mm
Zegelmaat ± 12 X 12 mm
Askamer De kop van de ring wordt gevuld met as en hars