Ontwerp uw

Ovale hars zegel ring 3103-HA-14.5X12.5

Ovale hars zegel ring 3103-HA-14.5X12.5

Vanaf € 299,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3103-HA-14.5X12.5

Ovale zegelring met hars

Onze ovale zegelring met hars is een prachtige manier om uw dierbare te herinneren. Beschikbaar in verschillende metalen, zoals goud, platinum en zilver, heeft deze ring (modelnummer 3103-HA) een afmeting van 14.5 x 12.5 mm. De hars biedt de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid as van uw dierbare te vermengen, waardoor u een unieke en persoonlijke harskleur kunt creëren die zijn of haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Om de ring nog persoonlijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om een gravure toe te voegen aan de binnenkant van de ring. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw dierbare, een belangrijke datum of een speciale boodschap laten graveren. Deze subtiele en persoonlijke toevoeging draagt bij aan de emotionele waarde van de ring en maakt het aandenken nog waardevoller.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en willen u verzekeren dat u een authentiek en hoogwaardig aandenken ontvangt. Daarom leveren wij bij ieder product een certificaat van echtheid, als bewijs van ons vakmanschap en betrokkenheid bij uw tevredenheid.

Details

Materiaal ring 9 krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platina of zilver
Hars kleur Verschillende kleuren
Stijl ring Ovale zegelring
Kop maat ± 14.5 X 12.5 mm
Zegelmaat ± 12 X 10 mm
As compartiment De kop van de ring wordt gevuld met as en hars