Ontwerp uw

Achtkantige steen zegelring in verschillende kopmaten: 3114-ST

Achtkantige steen zegelring in verschillende kopmaten: 3114-ST

Vanaf € 2.173,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3114-ST

Achtkante steen zegelring met verborgen askamer

De achtkantige zegelring is niet alleen een sieraad, maar ook een symbolisch object. De achtzijdige vorm staat symbool voor harmonie, balans en oneindigheid. De top van de zegelring wordt gezet met een steen die een prachtige diepte in kleur aan het sieraad toevoegt. De steen is zorgvuldig geslepen en gepolijst om zijn natuurlijke schoonheid te accentueren.

Een ander opmerkelijk aspect van de achtkant zegelring is de steengravure. Op de steen kan een subtiel en intrigerend patroon gegraveerd, dat een extra dimensie van artistieke schoonheid aan de ring toevoegt. De gravure kan symbolen, figuren of andere decoratieve elementen bevatten, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de drager.

Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen voor uw gewenste steengravure, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team zal graag met u samenwerken, uw ideeën bespreken en alle details van uw gravureproject verduidelijken. Op basis daarvan kunnen wij een offerte op maat maken, inclusief alle benodigde kosten.

Het meest opvallende kenmerk van de ring is de verborgen as kamer, een discreet compartiment aan de binnenkant van de ring, dat met zorg is ontworpen om een kleine hoeveelheid as of een ander kostbaar aandenken te bewaren.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud of platinum
Steen Blauwe lagensteen, Carneool, Heliotroop of Onyx
Kopmaat 11.5X11.5 mm, 14.5X12.5 mm, 17.5X13.5 mm of 18.5X15.5 mm
Zegel maat 12X10 mm, 15X11 mm, 16X13 mm of 17X17 mm
Stijl ring Achtkantige steen zegelring
Massief Ja, met verborgen askamer
As compartiment Is verborgen, daarom moet Silent Memories het afvullen