Ontwerp uw

Verticale rechthoekige stomphoek zegelring 3115

Verticale rechthoekige stomphoek zegelring 3115

Vanaf € 374,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3115

Verticale rechthoekige stomphoek zegelring

De rechthoekige stomphoek aszegelring-ontwerpmodule is een innovatieve tool waarmee je jouw eigen gepersonaliseerde zegelring kunt samenstellen. De ring is ontworpen in een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken, waardoor het een moderne en stijlvolle uitstraling heeft.

Een uniek optie van deze ring is de verborgen as kamer. Deze as compartiment biedt de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid as of een ander waardevol aandenken van een dierbare te bewaren. De herinnerings ruimte is subtiel geïntegreerd in het ontwerp van de ring en blijft discreet verborgen, waardoor de ring zowel esthetisch als betekenisvol is.

Bij het personaliseren van de zegelring met een monogram worden de gekozen initialen zorgvuldig gegraveerd op de kop van de ring, zoals de bovenkant. Het lettertype, de grootte en de positionering van het monogram kunnen worden aangepast aan de individuele voorkeuren en stijl van de drager. Aarzel niet om contact met Silent Memories op te nemen om jouw wensen te bespreken en een prijsopgave te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een unieke zegelring met een prachtig monogram te creëren, die een blijvende herinnering zal vormen voor de drager.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud platinum of zilver
Stijl ring Verticale rechthoekige stomphoek zegelring
Kop maat ±21.5X19.5 mm
Zegel maat ±19X15 mm
As compartiment Is verborgen, daarom moet Silent Memories het afvullen