Ontwerp uw

Vierkante stomphoek zegelring met vingerafdruk in verschillende kopmaten 3116-VA

Vierkante stomphoek zegelring met vingerafdruk in verschillende kopmaten 3116-VA

Vanaf € 263,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3116-VA

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: max, 2mb, jpg

Achtkantige zegelring met vingerafdruk

De zegelring is vierkante waar de hoeken zijn afgerond, waardoor een unieke en opvallende uitstraling ontstaat. Deze moderne interpretatie van de klassieke zegelring combineert stijl en individualiteit, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een trendy en modieuze sieradendesign.

Op de bovenkant van de zegelring is een unieke vingerafdruk geplaatst. Deze vingerafdruk dient als een persoonlijk en betekenisvol element, waarmee je een unieke connectie en identiteit kunt vastleggen. Het toevoegen van een vingerafdruk op de zegelring creëert een gepersonaliseerd sieraad dat een verhaal vertelt en een symbolische waarde heeft. Het kan dienen als een tastbare herinnering aan een dierbare, een geliefde of een belangrijk moment in je leven. Met de vingerafdruk op de zegelring draag je letterlijk een stukje van jezelf of van iemand die je dierbaar is altijd bij je.

In onze ontwerpmodule kun je de gewenste specificaties van de ring aangeven, zoals het karaat en de kleur van het edelmetaal, of de ring hol of massief moet zijn, en de maat van de kop van de ring. Zo kun je de ring volledig naar jouw voorkeuren en behoeften personaliseren.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platinum of zilver
Stijl ring Vierkante stomphoek zegelring
Kop maat ±12.5X12.5mm, 15.5X15.5mm of 17.5X17.5mm
Zegel maat ±10X10mm, 13X13mm of 15X15mm
As compartiment Is verborgen, daarom moet Silent Memories het afvullen