Ontwerp uw

Horizontale rechthoekige stomphoek hars zegelring 3118-HA

Horizontale rechthoekige stomphoek hars zegelring 3118-HA

Vanaf € 334,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3118-HA

Horizontale rechthoekige stomphoek zegelring

Horizontale rechthoekige stomphoek waarin we de schoonheid van as en hars combineren. Elk van onze ringen is met zorg en vakmanschap vervaardigd door de vermenging van as met hoogwaardige harsmaterialen, resulterend in een betekenisvol sieraad dat zowel esthetisch als symbolisch is.

Deze bijzondere zegelringen zijn verkrijgbaar in verschillende hars kleuren, variërend van opaak tot transparant. Elke kleur vertelt een eigen verhaal en biedt de mogelijkheid om een ring te kiezen die een persoonlijke betekenis voor jou heeft. Of je nu de voorkeur geeft aan een levendige en opvallende kleur of juist een subtiele en ingetogen tint, wij hebben een ruime keuze om aan jouw wensen te voldoen.

Het vermengen van as met hars in deze zegelringen creëert een uniek aandenken en een manier om je dierbaren dichtbij te houden. Deze ringen zijn een symbool van verbondenheid en herinnering, waardoor je een stukje van je geliefde altijd bij je kunt dragen.

Ontdek onze unieke ontwerpmodule en creëer jouw perfecte zegelring die helemaal bij jou past. In onze ontwerpmodule heb je de keuze uit een selectie van hoogwaardige edelmetalen en prachtige harskleuren, waardoor je een ring kunt samenstellen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Details

Materiaal ring 9 krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platina of zilver
Hars kleur Verschillende kleuren
Stijl ring Verticale rechthoekige stomphoek zegelring
Kop maat ± 14.5 X 19.5 mm
Zegelmaat ± 12 X 17 mm
Askamer De kop van de ring wordt gevuld met as en hars