Ontwerp uw

Vingerafdruk ring

Vingerafdruk ring

Vanaf € 284,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 4300

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: max, 2mb, jpg

Brede vingerafdruk ring met verborgen askamer

Onze Brede Vingerafdruk Ring biedt niet alleen een prachtige manier om de vingerafdruk van een geliefde te koesteren, maar heeft ook een geheime betekenisvolle eigenschap.

Met behulp van onze speciale techniek graveren we met uiterste precisie de vingerafdruk van uw dierbare op een elegante gouden, zilveren of platina ring. Wat dit sieraad echt buitengewoon maakt, is de verborgen askamer, een hartverwarmende mogelijkheid om een klein deel van de herinneringen aan uw geliefde bij u te dragen.

Het proces is eenvoudig; u kunt ervoor kiezen om de vingerafdruk digitaal of per post aan te leveren, of als uw geliefde al is overleden. Er is een keuze om een speciale verborgen askamer in de ring te maken, waar wij met zorg de askamer in de ring, wat een intiem en persoonlijk gebaar is dat alleen door Silent Memories zelf wordt uitgevoerd.

We begrijpen dat dit sieraad van onschatbare waarde is, daarom hechten we veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit ervan. Bij de 4300 vingerafdruk ring ontvangt u dan ook een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een echt en betekenisvol aandenken.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platinum of zilver
Maat ± 9.0 mm
Stijl ring Brede vingerafdruk ring
Massief Ja, met verborgen askamer
As compartiment Is verborgen, daarom moet Silent Memories het afvullen