Ontwerp uw

Kruis harshanger

Kruis harshanger

Vanaf € 174,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 9005

Categorie: Hars sieraden , Hangers

Hars ashanger

De kristallenglas sieraden is een unieke manier om u, dierbare altijd bij u te dragen. De as resten worden vermengd met een hars en kunnen in iedere gewenste glaskleur worden vervaardigd. 
Gekozen kan worden tussen een doorzichtige glaskraal waarbij de as zichtbaar blijft of een glaskraal met een diepe kleurdichtheid waardoor de as niet zichtbaar is. Wensen kunnen worden aangegeven binnen het harskleur drop down menu in het bestelproces.

Hars haar hanger

De haren in het sieraad te dragen kunnen we een heel klein lokje in kleine stukjes knippen en deze in de hars verwerken: zo zweven ze in de "steen".

Collier

Deze gouden of zilveren kristallen hars hangers wordt geleverd zonder collier. Wil je een gouden of zilveren ketting mee bestellen bij deze hanger? Klik dan hier voor onze colliers.

Levertijd

De levertijd is van kristallenglas sieraad is 14 dagen. Omdat wij staan voor ons product ontvangt u bij ieder product een certificaat van echtheid.

Aanleveren as

Om het assieraad te vullen hebben we een kleine hoeveelheid as van uw dierbare nodig. U kunt 2 a 3 theelepeltjes as in gripzakje versturen, mits u geen bezwaar heeft kan dit as per aangetekende post naar ons toegestuurd worden of u kunt het bij ons komen brengen. Heeft u andere wensen of een speciaal verzoek? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Hoe werken wij

Wij behandelen de as en/of het haar met het grootste respect. Elke bestelling wordt 1 voor 1 afgewerkt zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Dit as of haar sieraad is belangrijk voor u en voor ons. Wij gebruiken slechts een kleine hoeveelheid, elk korrel en/of haar die niet gebruikt wordt sturen wij aan u retour nadat het assieraad is voltooid.

Contact                                                                                                                                                

Heeft u andere wensen of een speciaal verzoek? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag.