Ontwerp uw

Ovale hars zegel ring 3103-HA-12.5X10.5

Ovale hars zegel ring 3103-HA-12.5X10.5

Vanaf € 253,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3103-HA-12.5X10.5

Ovale zegelring met hars

Onze unieke ovale zegelring met hars is een prachtige manier om uw dierbare te herinneren. De ring, modelnummer 3103-HA, is verkrijgbaar in verschillende metalen, zoals goud, platinum en zilver, en heeft een afmeting van 12.5 x 10.5 mm.

De hars biedt de mogelijkheid om een kleine hoeveelheid as van uw dierbare te vermengen en zo een unieke en persoonlijke harskleur te creëren. Op deze manier wordt de ring niet alleen een aandenken aan uw dierbare, maar ook een uniek kunstwerk dat zijn of haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Om de ring nog persoonlijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om een gravure toe te voegen aan de binnenkant van de ring. U kunt bijvoorbeeld de naam van uw dierbare, een belangrijke datum of een speciale boodschap laten graveren. Deze subtiele en persoonlijke toevoeging draagt bij aan de emotionele waarde van de ring en maakt het aandenken nog waardevoller.

Met onze ontwerp module kunt u de ovale zegelring met hars en verborgen askamer naar uw persoonlijke wensen samenstellen. Kies uit verschillende materialen en kleuren van de hars en voeg een gravure toe. Zo creëert u uw eigen unieke en persoonlijke rouwsieraad ter herinnering aan uw dierbare.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en willen u verzekeren dat u een authentiek en hoogwaardig aandenken ontvangt. Daarom leveren wij bij ieder product een certificaat van echtheid, als bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan uw tevredenheid.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platina of zilver
Hars kleur Verschillende kleuren
Stijl ring Ovale zegelring
Kop maat ± 12.5 X 10.5 mm
Zegelmaat ± 10 X 8 mm
As compartiment De kop van de ring wordt gevuld met as en hars