Ontwerp uw

Ovale hars zegel ring 3103-HA-17.5X14.5

Ovale hars zegel ring 3103-HA-17.5X14.5

Vanaf € 363,00
Levertijd : Op voorraad.

Gedenksieraad 3103-HA-17.5X14.5

Ovale zegelring met hars

Ontdek onze prachtige ovale zegelring (3103-HA-17.5X14.5) met een uniek en persoonlijk tintje, ontworpen om uw dierbare te herinneren. Deze ring is voorzien van een verborgen askamer waarin een kleine hoeveelheid as van uw dierbare vermengd kan worden met de hars, om een ​​unieke en persoonlijke kleur te creëren die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

De binnenkant van de ring kan gegraveerd worden met de naam van uw dierbare, een belangrijke datum of een speciale boodschap. Zo wordt deze subtiele en persoonlijke toevoeging een blijvend aandenken dat de emotionele waarde van de ring vergroot.

Onze vakmensen vervaardigen deze ring met de grootste zorg en precisie in ons atelier in Rotterdam. U kunt kiezen uit verschillende metalen, waaronder goud, zilver en platinum, en de ring is massief gemaakt voor een langdurige levensduur.

Om u te verzekeren van de authenticiteit en hoogwaardige kwaliteit van onze producten, wordt bij ieder product een certificaat van echtheid geleverd. Silent Memories staat garant voor ons vakmanschap en onze toewijding aan uw tevredenheid. Bestel nu en houd de herinnering aan uw dierbare voor altijd dichtbij.

Details

Materiaal ring 9krt goud, 14krt goud, 18krt goud, platina of zilver
Hars kleur Verschillende kleuren
Stijl ring Ovale zegelring
Kop maat ± 17.5 X 14.5 mm
Zegelmaat ± 15 X 12 mm
As compartiment De kop van de ring wordt gevuld met as en hars