Wie zijn wij

Silent Memories BV is een bedrijf dat zich sinds 2004 bezig houdt met gedenksieraden.

Silent Memories is ontstaan vanuit samenwerking van twee goudsmidsbedrijven in Nederland.
Omdat de vraag naar deze sieraden in de ateliers groter werd, groeide het idee voor het ontwerpen een eigen lijn gedenksieraden.

Uitgangspunten bij het ontwerpen van de producten zijn zeer degelijke sieraden uitgevoerd in zilver of goud en de nadruk dat het vooral sieraden zijn zonder direct duidelijk te maken dat het hier om een assieraad gaat.
In de markt van assieraden en gedenksieraden is dit vaak wel het uitgangspunt. De gedachtengang achter onze sieraden is subtiliteit en eenvoud.

Omdat wij als goudsmids atelier niet alleen ons eigen merk produceren maar ook verder dagelijks bezig zijn met het vervaardigen en repareren van sieraden voor diverse juweliers in Nederland kunt u ervan op aan dat de kwaliteit altijd gewaarborgd zal zijn.

Met Silent Memories hebben wij getracht om alle facetten van sieraden in dit segment te leveren.

Inmiddels leveren wij:

Assieraden
Vingerafdruk sieraden
Diersieraden
Glassieraden

Onze producten worden vervaardigd van sterling zilver (1e gehalte zilver) met swarovski zirkonia stenen en 14 karaats goud met of zonder briljant geslepen diamant.

Bijna ieder sieraad is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of een combinatie van geel- en witgoud, genaamd bicolor goud.